Twoo

Twoo

Twoo is de leukste manier om nieuwe mensen in je omgeving te leren kennen.

Het is is ontwikkeld door dezelfde makers dan Netlog. Twoo bestaat al van voor dat er sprake was van Tinder,of OkCupid, of andere dating applicaties .

Na het succes van Netlog, dat destijds het grootste sociale netwerk va, Europa was, zag Netlog een markt in de online dating industrie, en creƫerde een website die het makkelijk en toegankelijker maakte om mensen uit de buurt te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.

Buiten de vele features waar je gebruik van kan maken wanneer je kiest voor een premium abonnement, biedt het platform ook de mogelijkheid om te kiezen voor de gratis versie, die in tegenstelling tot bijvoorbeeld Badoo toelaat om contact op te nemen zonder te moeten upgraden naar de premium versie.

Naast de applicaties, de website, en de mobiele website biedt Twoo ook een plugin voor je favoriete browser.
Via Twoo hebben al miljoenen mensen elkaar ontmoet, en is er zelfs een relatie uit verder gekomen.

Mijn persoonlijke ervaring is zeer positief. Naast Tinder vind ik Twoo de beste manier om met mensen uit de buurt te daten, of te ontmoeten

Mis niks dankzij de Twoo iPhone, Android. of installeer de browser of desktop plugins om op de hoogte te blijven van alle activiteit op je profiel.

top