Een leuk feestje voor singles in Antwerpen

verslag Topdating smartvibes party Antwerpen

Tijd om artikel te lezen: 2 minuten

Vorige vrijdag organiseerde SmartVibes een feestje voor singles in Antwerpen. Volgens een simpel concept leerde ik op één avond verschillende mooie mensen kennen die mij een leuke avond bezorgden. Het feestje vond plaats in Café Local.

Het concept was vrij simpel: Een uur voor de start van het feestje kregen diegene die zonder gezelschap kwamen feesten een spoedcursus flirten, zodat ze elkaar leerde kennen. Jammer genoeg was ik te laat met de inschrijving voor dit gedeelte, want leren flirten dat wil toch iedereen wel? Of niet?
Een uurtje later gingen de deuren dan officieel open, en kwamen alle singles aan. Na een hele wachtrij overwonnen te hebben, en al een eerste indruk te hebben van het andere geslacht ging de party van start. Eerst een beetje onwennig, maar al snel kwamen de tongen, armen en benen los. Het welkomsdrankje in de vorm van een glaasje bubbels hebben hier ongetwijfeld toe bijgedragen.

De muziek kwam op gang, de beats galmde door de ruimte, en de party was gestart! Bij het binnenkomen kregen de vrouwen een slotje die ze op een goed zichtbare plaats konden dragen, en de mannen een sleuteltje. De bedoeling hiervan was, om een slotje te zoeken waarin je sleutel paste. Persoonlijk vond ik dit een beetje ver gezocht, maar het waren vooral de dames die mij hierover aanspraken en vroegen om mijn sleuteltje te passen. Niet alleen zorgde dit voor de nodige hilariteit, maar ook voor een gemeenschappelijk gespreksonderwerp.

Het feit dat iedereen op dit feestje single was, zorgde ervoor dat je deze vraag al niet hoefde te stellen… dit was voor mij positief als negatief. Van tijd tot tijd had ik het gevoel dat ik een jungle zat, waarbij iedereen op zoek was naar een prooi, maar aan de andere kant is het een zaligheid te weten dat iedereen beschikbaar is, én op zoek!

Conclusie

Ondanks het feit dat ik eerst twijfelde om mij te registeren, kan ik achteraf tevreden terugblikken op de avond. Een goede organisatie, swingende beats en een toplocatie!

schrijf jullie ook in voor een volgende smartvibes Party, of bezoek hun website voor meer informatie. Laat me zeker weten via deze website hoe jullie avond geweest is! Alvast veel plezier

Misschien kom je wel de ware tegen

Tags

top