Ontdek mijn eerste ervaring met Elitedating

Tijd om artikel te lezen: 2 minuten

3,2,1…START

Als eerste investering in mezelf heb ik sinds begin deze maand een betalende account aangemaakt op Elitedating.
Enerzijds omdat ik zelf een nieuwe partner wil vinden, maar anderzijds ook om de bezoekers van deze websites te kunnen inlichten hoe het exact werkt, en hoe je het best aanpakt.

Denk eerst goed na

Net zoals alles wat je onderneemt in het leven, moet je eerst goed nadenken over wat je wil bereiken.
Zoek je een flirt, of een one-night stand omdat je nog niet aan toe bent aan vaste relatie? Of zoek je iets serieus?

h2>Doe de test

Nadat je een Elitedating account aangemaakt hebt, zal je eerst een test moeten afleggen. Deze neemt ongeveer 30 minuten in beslag en bestaat uit de meest uitlopende vragen: Wat vind jij belangrijk (carrière, gezondheid etc.),

Bereid je voor

Wanneer je kiest voor een vaste relatie, is Elitedating een goede manier om je droompartner te vinden. Eens dat je een test hebt afgelegd om je profiel te bepalen, krijg je voorstellen voor jouw ideale partner. Deze voorstellen zijn gebaseerd op jouw kenmerken, gewoontes, hobby’s, en wensen. Het leuke bij Elitedating is dat je er voor kan kiezen, welke factor hoe meest belangrijk is voor jou.

Wanneer je hiermee klaar bent, kan je leuke foto’s aan je profiel toevoegen, en de details invullen. Van zodra dit allemaal gebeurd is zal je zien dat je snel bezoekers krijgt op je profiel die nieuwsgierig zijn naar jou.

Op 3 weken tijd heb ik al 74 bezoekers gehad die interesse hadden in mijn profiel, en ik vind deze aandacht best leuk. Voor mij is online daten nu al een succes, alleen hoop ik wel dat meer vrouwen in de toekomst me ook durven aanspreken.

Nu is het aan jullie

Zet die twijfel aan de kant, en raap jullie moed bij elkaar en schrijf je nu meteen in bij Elitedating

top