Daten tijdens een partijtje karting in Puurs

Tijd om artikel te lezen: 1 minuut

Op 27 december organiseerde Social Life een evenement voor singles in Puurs. Na al aan enkele leuke evenementen van hen te hebben deelgenomen, besloot ik mij ook in te schrijven voor de karting.

Bij de aankomst verzamelde iedereen in de kantine van het complex, waar de gesprekken al snel op gang kwamen. Iedereen had er zin in, en niemand bleef alleen staan. Alle leeftijdsgroepen hadden de kans om deel te nemen aan dit evenement, en dat was ook te merken aan de opkomst.

Nadat iedereen was aangekomen, werden we verdeeld onder verschillende groepen per leeftijdscategorie. tijdens deze verdeling ontstond enige verwarring, waardoor ik en enkele anderen terecht kwam in een foute leeftijdsgroep.

Nuja… deze fout werd al snel recht gezet, en na even wachten was het zover. Een korte uitleg helpte iedereen om de basisprincipes van het indoor karten beter te begrijpen, en de regels te leren over wat mocht en niet mocht. Blauwe vlag, oranje licht… maar vooral u amuseren! En niet blesseren was het motto!

Helm gekozen, handschoentjes aan, en rijden maar! Het parcours was zeer technisch en iedereen had even nodig om erin te komen.. maar na twee ronden was iedereen klaar voor de race, en werd er hard tegen hard gestreden voor de eerste plaats.

Na het gezweet en gezwoeg op de piste, konden we napraten en elkaar bete leren kennen tijdens een heerlijk 3 gangen menu. Op het menu stond anitpasti, gevolgd door twee soorten pasta, en een Italiaanse huisgemaakte tiramisu als afsluiter.

Kort samengevat: Een heerlijke avond, met veel momenten om iemand te leren kennen. De fun factor was zeker aanwezig, en de mensen waren allemaal in feeststemming. Een geslaagd evenement tijdens de verschillende familiefeestjes door.

top