Singles ontmoeten tijdens een drink in Antwerpen

cocktaildrink in Antwerpen

Tijd om artikel te lezen: 2 minuten

Een nieuwe speler op het gebied van offline dating, en evenementen is Sociallife. Ze bestaan sinds augustus, en zijn volop bezig met groeien. Reden genoeg dus voor ons, om eens deel te nemen aan hun activiteiten. Zo gezegd, zo gedaan!

Donderdag, bij het vallen van de avond kwamen verschillende singles tussen 25 en 40 jaar samen in de kelder van Jones en Co in Antwerpen. Tijdens een leuke avond, kwamen na de drempelvrees al snel de gesprekken op gang.

Op een unieke locatie in hartje Antwerpen, deelden een twintigtal leuke singles, een leuke avond vergezeld van een cocktail in de hand, of een heerlijke huisgemaakte limonade. Al snel leerden de verschillende aanwezigen elkaar beetje bij beetje kennen. Er werd plezier gemaakt, en telefoonnummers uitgewisseld, en het werd al vlug veel te laat.

Sommige vonden een date, andere niet… maar zelf kon ik in ieder geval zien dat de sfeer goed zat, en dat iedereen het naar zijn zin had.

Na de cocktailavond was er tijd voor afscheid. De volgende ochtend kon je op hun website aanduiden wie je graag zou terugzien, en kon je ontdekken wie jou leuk vond.

De organisatie was niet bijzonder, maar wel correct. De communciatie omtrent het evenement was zeer goed geregeld, zo kreeg je bijvoorbeeld een herinnering de dag zelf, dat je s’avonds verwacht werd. Daarnaast hebben ze ook een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website waar je een account kan aanmaken, en zo deelenemen aan hun evenementen.

Voor de nieuwsgierigen die er niet konden bijzijn donderdag, raad ik aan hun website eens te bekijken. Hierop vind je een overzicht van de verschillende activiteiten die Sociallife organiseert.Zo organiseren zij binnenkort bijvoorbeeld een karting, waarbij de vrouwen de mannen ver achter zich kunnen laten. Daarnaast organiseren zij ook verschillende drinks, voor alle leeftijdcategoriën.

Heb je zin in een leuk avondje weg in de provincie Antwerpen? Schrijf je dan meteen in

Conclusie

Een geslaagde avond met beperkte opkomst. Leuke gesprekken, vele glimlachen en een heerlijke limonade ontdekt. Voor mij was het een geslaagde cocktail-loze avond op een cocktail-drink, maar dat moet kunnen? Toch!

Tags

top