De feestdagen overleven als happy single

topdating.be geeft enkele tips voor de feestdagen

Tijd om artikel te lezen: 2 minuten

De maand december is officieel gestart, en dit betekent dat de verschillende feestjes, familiefeestjes etc. snel naderen. Hieronder geef ik jullie alvast enkele tips om de feestdagen door te komen

Koop iets leuks voor jezelf

Soms moet je gewoon jezelf durven verwennen. Nu het kouder word zal die warme winterpull alvast goed van pas komen. Kijk goed rond op het internet en misschien vind je wel kortingen die je kan gebruiken bij je volgende aankoop.

Maak een reisje naar binnen of buitenland

Wil je eens op een orginele manier Kerstmis of Oudjaarsavond vieren? Waarom overweeg je geen citytrip?

vermijd sociaal contact

Sommige mensen willen gewoon liever niet in de belangstelling staan. Om lastige vragen te vermijden zoals “waar zit jouw vriendje”, “ben je nog samen”, “kom je mee feesten op oudejaar” kan je altijd een leugentje om bestwil gebruiken en uiteindelijk gewoon gezellig de plaatselijke frituur/afhaalchinees bezoeken op kerstavond. Dit kan de ideale moment zijn om eens tijd voor jezelf te nemen, het boek uit te lezen waar je al zolang in bezig was, of een klusje af te werken dat al maanden op zich laat wachten. Wat écht belangrijk is, is dat je je goed voelt tijdens de feestdagen.

Regel de ideale date

Geen betere periode om je dreamdate te scoren dan de maand december! Schrijf je meteen in op een online dating website, en misschien vind je wel dié match. Misschien kunnen jullie samen nieuwjaar vieren?

Zet je in voor het goede doel

Heb je je antwoord niet gevonden hierboven? Of heb je geen zin om zelf te koken, te daten, of thuis te zitten? zet je dan in voor een goed doel.

Organisaties zoals “poverello” organiseren tijdens kerstavond een feest voor de daklozen, en minderbeelden die geen middelen hebben om lekker eten op tafel te toveren. Deze organisaties zijn zeer blij met jouw hulp, en zijn steeds op zoek naar vrijwillgiers. Ook buiten de feestdagen kan dit een leuke activiteit zijn wnaneer je nieuwe mensen wil ontmoeten!

Organiseer zelf een feest

Heb je de uitnodiging van je vrienden niet ontvangen? Heb je geen plannen in het vooruitzicht voor tidjens de feestdagen? Organiseer dan zelf een feest! De beste garantie om niet alleen te zitten tijdens de feestdagen. Stuur op tijd een uitnodigng want deze periode plannen mensen volop hun agenda in. Haal lekkere hapjes in huis, een fles bubbels en je bent vertrokken!

Conclusie

Hierboven gaf ik jullie alvast enkele tips, waarmee jullie aan de slag kunnen de feestdagen. Heb je geen zin in een feestje? Wacht dan enkele weken geduldig af, verwen jezelf eens extra en deze periode zal zo voorbij zijn.

top